Search
Now showing items 1-10 of 26
Ψύκτες εμφιαλωμένου νερού σε επιχειρήσεις: κριτήρια επιλογής και παράγοντες ικανοποίησης
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2018)
Στην παρούσα εργασία εξετάστηκε το θέμα των ψυκτών εμφιαλωμένου νερού στις επιχειρήσεις καθώς και το ποια είναι τα κριτήρια επιλογής αυτών. Για το σκοπό αυτό διεξήχθει έρευνα με στόχο τη διερεύνηση της αγοραστικής συμπεριφοράς ...
Αξιολόγηση μετατροπής μίας πόλης σε smart city : μελέτη περίπτωσης
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2024-03-15)
Ο Αριστοτέλης στα «Πολιτικά» επιδιώκει να δώσει τον πρώτο ορισμό της έννοιας «πόλις». Ξεκινώντας την αναφορά του από την οικογένεια, τη μικρότερη μορφή κοινωνίας, συνεχίζει με την κώμη (χωριό), που δεν αποτελεί παρά άθροισμα ...
Η κοινωνική επιχείρηση στα πλαίσια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2017-07)
Τα τελευταία έτη παρατηρείται μια μεγάλη τάση για αλλαγή του απόλυτος κερδοσκοπικού τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων υστέρα από την παραδοχή που έχει γίνει από πολλούς επιστήμονες επιχειρήσεων και ολικής ποιότητας ότι ...
Εναλλακτικές μορφές ενέργειας και εφαρμογή τους σε εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2017)
Η παρούσα διπλωματική εργασία εκπονήθηκε με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας
κάλυψης των αναγκών σε ενέργεια ενός εργοστασίου της Πολεμικής Αεροπορίας με
ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ).
Στο 1ο κεφάλαιο γίνεται μία ...
Η καινοτομία ως εργαλείο ανάπτυξης του ηλεκτρονικού επιχειρείν
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2017)
Το ηλεκτρονικό επιχειρείν έχει ήδη αναδυθεί σε ανερχόμενη τεχνολογία, η οποία βασίζεται σε ιδέες, που προσφέρουν νέες πρακτικές σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο άνθρωποι επικοινωνούν, ανταλλάζουν ιδέες και συναλλάσσονται.
Η ...
Συστήματα Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών (CRM Systems)
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2016)
Κρητική διατροφή και ποιοτικός τουρισμός
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2018)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως αντικείμενο μελέτης την κρητική διατροφή
ως μέσο για την αναβάθμιση και αύξηση του ποιοτικού τουρισμού στην Κρήτη.
Παρατίθενται αρχικά, στοιχεία για την ιστορία της κρητικής διατροφής ...
H επίδραση του ψηφιακού μετασχηματισμού στα επιχειρηματικά μοντέλα των επιχειρήσεων υπηρεσιών και τεχνολογίας - Η περίπτωση της KiNNO Consultants Ltd
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2019)
Η παρούσα διπλωματική εργασία εστιάζει στη μελέτη της επίδρασης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στα Επιχειρηματικά Μοντέλα των επιχειρήσεων Υπηρεσιών και Τεχνολογίας, ενός κλάδου ο οποίος, σύμφωνα με μελέτες, βρίσκεται ανάμεσα ...
Η ανταγωνιστικότητα, η σημασία της για την ελληνική οικονομία και η σχέση της με την οικονομική μεγέθυνση
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015)
Σκοπός της παρούσας διπλωματική εργασίας είναι η διερεύνηση της σημασίας της ανταγωνιστικότητας για την παγκόσμια οικονομία και ειδικότερα για τη ελληνική οικονομία σε περίοδο οικονομικής κρίσης, ενώ επιχειρείται και ο ...
Συν-ανταγωνισμός και ο κλάδος του ελαιόλαδου στην Ελλάδα
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2024-02-07)
Ο επιχειρηματικός κόσμος που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις εγκυμονεί κινδύνους και υπόκεινται σε σημαντικές μεταβολές που ωθεί τις επιχειρήσεις σε ένα συνεχή πόλεμο για επιβίωση. Οι εταιρείες που αποδέχονται και ...