Οι επιλογές των καταναλωτών σε ένα κατάστημα Goody's
Master Thesis
Συγγραφέας
Σαχαρίδης, Αλκιβιάδης Σ.
Ημερομηνία
2013-02-11Επιβλέπων
Πανηγυράκης, ΓεώργιοςΠροβολή/ Άνοιγμα
Θεματική επικεφαλίδα
Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ. -- Διοίκηση και οργάνωση ; Καταναλωτές ; Καταναλωτική συμπεριφορά ; ΈρευναΠερίληψη
Τα εστιατόρια της Goody's λόγω του ότι ανήκουν στο κλάδο της ταχείας εστίασης, απευθύνονται σε άτομα που περνούν πολύ χρόνο έξω από το σπίτι τους. Οι υψηλές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής αναγκάζουν τους ανθρώπους να τρέφονται με φαγητό που φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα για να εξοικονομήσουν χρόνο. Όμως πέρα από τα γεύματα που απευθύνονται σε παιδιά (junior) όλο το υπόλοιπο μενού απευθύνετε σε όλους. Υπάρχει όμως κάποια ιδιαίτερη προτίμηση από ορισμένες κατηγορίες ατόμων σε συγκεκριμένα γεύματα; Και όσα από αυτά τα άτομα επιλέγουν να γευματίσουν εντός του εστιατορίου έχουν κάποια συγκεκριμένη προτίμηση στο τραπέζι που θα επιλέξουν; Προς το παρόν καμία δημοσιευμένη έρευνα δεν έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα. Ο σκοπός της παρούσας έρευνας είναι να διερευνηθούν οι προτιμήσεις των προϊόντων που επιλέγουν οι πελάτες και του χώρου που κάθονται στο κατάστημα ανάλογα με το φύλο τους ή την σύσταση της παρέα τους (αν δεν είναι μόνοι), την ηλικία καθώς και του σωματότυπου τους.