Browsing Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων by Subject / Keyword "HACCP"
Now showing items 1-3 of 3
-
Οι απαιτήσεις HACCP για ευρέως διακινούμενα τρόφιμα - ποτά σε περίπτερα
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2022-10)Η παρούσα διπλωματική εργασία, αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας με διεθνή προσανατολισμό (MBA-TQM). ... -
Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 για την τυροκόμηση τυριού φέτας Π.Ο.Π
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2021)Ο σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας ήταν να διερευνηθεί, πώς μπορεί να εφαρμοστεί ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, ISO/22000, σε μια μικρομεσαία επιχείρηση. Η διπλωματική εργασία πραγματοποιήθηκε παράλληλα ... -
Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
(2003-12-01)Σκοπός της εργασίας αυτής είναι, αφού πρώτα γίνει μια εισαγωγή στην διοίκηση των επισιτιστικών επιχειρήσεων, είτε πρόκειται για ανεξάρτητη επιχείρηση, είτε για επισιτιστικό τμήμα ξενοδοχειακής μονάδας, εστιάζοντας σε δύο ...