Μελέτη σκοπιμότητας δημιουργίας επιχείρησης γρήγορης εστίασης υγιεινών τροφίμων
View/ Open
Abstract
Η βασική ιδέα που οδήγησε στην εκπόνηση της παρούσας μελέτης είναι ο έλεγχος της σκοπιμότητας για την ίδρυση μίας επιχείρησης γρήγορης εστίασης (QSR) στην περιοχή της Αττικής. Η βασική δραστηριότητα της επιχείρησης θα είναι πώληση βιολογικών τροφίμων και ροφημάτων υψηλής διατροφικής αξίας και θα προσπαθήσει να διαφοροποιηθεί με το πλήθος των επιχειρήσεων που απαρτίζουν τον κλάδο της γρήγορης εστίασης.