dc.contributor.advisor | Γεωργακέλλος, Δημήτριος | |
dc.contributor.author | Ζαππίδης, Γεώργιος | |
dc.date.accessioned | 2019-12-09T07:06:15Z | |
dc.date.available | 2019-12-09T07:06:15Z | |
dc.date.issued | 2019-11 | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/12514 | |
dc.description.abstract | Η βασική ιδέα που οδήγησε στην εκπόνηση της παρούσας μελέτης είναι ο έλεγχος της σκοπιμότητας για την ίδρυση μίας επιχείρησης γρήγορης εστίασης (QSR) στην περιοχή της Αττικής. Η βασική δραστηριότητα της επιχείρησης θα είναι πώληση βιολογικών τροφίμων και ροφημάτων υψηλής διατροφικής αξίας και θα προσπαθήσει να διαφοροποιηθεί με το πλήθος των επιχειρήσεων που απαρτίζουν τον κλάδο της γρήγορης εστίασης. | el |
dc.format.extent | 103 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Πειραιώς | el |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.title | Μελέτη σκοπιμότητας δημιουργίας επιχείρησης γρήγορης εστίασης υγιεινών τροφίμων | el |
dc.type | Master Thesis | el |
dc.contributor.department | Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων | el |
dc.contributor.master | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) | el |
dc.subject.keyword | Μελέτη σκοπιμότητας Γρήγορη εστίαση | el |
dc.subject.keyword | Μελέτη σκοπιμότητας | el |
dc.subject.keyword | Γρήγορη εστίαση | el |
dc.date.defense | 2019-11-22 | |