Browsing by Subject / Keyword "Τροφή -- Έλεγχος"
Now showing items 1-4 of 4
-
Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας
(2006-12-08)Στην παρούσα εργασία γίνεται µια διερεύνηση των µεθόδων παραγωγής πρωτεϊνικής βιόµαζας από απορριπτόµενες ύλες. Στο πρώτο και εισαγωγικό κεφάλαιο γίνεται διασαφήνιση του όρου µονοκυτταρική πρωτεΐνη και ο αναγνώστης κατατοπίζεται ... -
Διασφάλιση ποιότητας στη λειτουργία των κυλικείων
(2007-02-07)Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει μεταβάλλει σε μεγάλο βαθμό τις διατροφικές μας συνήθειες σε σύγκριση με αυτές που επικρατούσαν στο παρελθόν. Η πολύωρη εργασία και ταυτόχρονα η πολύωρη απουσία από το σπίτι έχει ωθήσει ένα ... -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000
(2008-11-06)Ένα Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων είναι μια συστηματική, επιστημονική προσέγγιση ελέγχου μιας διαδικασίας. Είναι σχεδιασμένο να προλαμβάνει την εμφάνιση προβλημάτων με το να διασφαλίζει ότι οι έλεγχοι ... -
Η οικονομική σημασία του ελέγχου στο ξενοδοχείο
(2008-11-21)Σε κάθε επιχείρηση έτσι και στις ξενοδοχειακές μονάδες ο έλεγχος σε όλες τις κλίμακες τις λειτουργίας τους έχει ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτήρα. Η παρούσα εργασία βασίζεται στον έλεγχο του τμήματος F&B, ένα τμήμα το οποίο ...