dc.contributor.advisor | Γεωργακέλλος, Δημήτριος | |
dc.contributor.author | Στεφανάκης, Δημήτριος Θ. | |
dc.date.accessioned | 2017-07-25T07:19:54Z | |
dc.date.available | 2017-07-25T07:19:54Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/9832 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα μελέτη αποβλέπει στον έλεγχο σκοπιμότητας για την ίδρυση μιας σύγχρονης μονάδας ζυθοποιίας στην Ελλάδα. Η παρούσα μελέτη, αποβλέπει στον έλεγχο της σκοπιμότητας για την ίδρυση μιας σύγχρονης μονάδας παραγωγής, τυποποίησης, και εμπορίας μπύρας. Πιο συγκεκριμένα, βασική ιδέα είναι η παραγωγή βασικών προϊόντων μπύρας αλλά και καινοτόμων νέων κατηγοριών ποτών σε συνδυασμό ή όχι μπύρας, που προϋποθέτουν την παραγωγική λειτουργία ζυθοποιείου (beer mixers & cocktail beer mix).
Επίσης με το νέο θεσμικό πλαίσιο (2012 Μνημόνιο 2) που επιτρέπει επιτέλους την παραγωγή αναψυκτικών και νερού από τα ζυθοποιεία με μικρό ύψος επενδύσεων, εξετάζεται η περίπτωση παραγωγής αναψυκτικών (beverages με χαμηλό αλκοολικό βαθμό) με βάση τη βύνη, όπως γίνεται σε αρκετές χώρες της Ε.Ε. (soft drinks on malt base, adult beverages). | el |
dc.format.extent | 155 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Πειραιώς | el |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.title | Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εταιρείας ζύθου και προϊόντων με βάση τον ζύθο | el |
dc.type | Master Thesis | el |
dc.contributor.department | Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων | el |
dc.contributor.master | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) | el |
dc.subject.keyword | Ζυθοποιία | el |
dc.subject.keyword | Μελέτες σκοπιμότητας | el |
dc.subject.keyword | Στρατηγικός σχεδιασμός | el |
dc.subject.keyword | Μάρκετινγκ | el |
dc.subject.keyword | Επενδυτικό σχέδιο | el |
dc.subject.keyword | Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα | el |