dc.contributor.advisor | Γεωργακέλλος, Δημήτριος | |
dc.contributor.author | Ζώτος, Χρήστος Ε. | |
dc.date.accessioned | 2015-08-02T09:21:43Z | |
dc.date.available | 2015-08-02T09:21:43Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/6950 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα μελέτη εξετάζει τη σκοπιμότητα ίδρυσης μιας παραγωγικής μονάδας τυποποιημένου παγωμένου γιαουρτιού στο Νομό Αχαΐας (ΒΙ.ΠΕ. Πατρών). Οι βασικότεροι παράμετροι που οδήγησαν στην επιδίωξη του συγκεκριμένου επενδυτικού εγχειρήματος είναι η συνεχόμενη αύξηση της ζήτησης του παγωμένου γιαουρτιού, η πρόσφατη εμφάνιση του στην ελληνική αγορά, η έλλειψη του στα ράφια των σούπερ μάρκετ, η συνεχής αύξηση της ζήτησης των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (ιδιαίτερα των προϊόντων παγωτού) και η στροφή των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια στον υγιεινό τρόπο διατροφής. | el |
dc.format.extent | 270 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Πειραιώς | el |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Τροφή -- Βιομηχανία και εμπόριο -- Ελλάδα | el |
dc.subject | Food industry and trade -- Greece | el |
dc.subject | Frozen yogurt industry | el |
dc.subject | Frozen yogurt industry -- Management | el |
dc.title | Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης μονάδας παραγωγής παγωμένου γιαουρτιού | el |
dc.type | Master Thesis | el |
dc.contributor.department | Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων | el |
dc.identifier.call | 338.9495 ΖΩΤ | el |
dc.contributor.master | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) | el |