Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών
Master Thesis
Συγγραφέας
Μαρκόπουλος, Γεώργιος Η.
Ημερομηνία
2004-01-01Προβολή/ Άνοιγμα
Θεματική επικεφαλίδα
Οικονομοτεχνικές μελέτες ; Εστιατόρια ; ΤαβέρνεςΠερίληψη
Σκοπός της εργασίας είναι να μελετήσει τη δημιουργία ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών. Η εταιρεία ΒΕΛΚΟΥ δραστηριοποιείται ήδη στον τομέα της εστίασης από το 1984. Η εταιρεία προτίθεται να φτιάξει ένα νέο εστιατόριο στο Δήμο Γαλατσίου. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συγκροτήματος σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές, το οποίο θα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο όπου θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο εστιατόριο. Το εστιατόριο θα δημιουργηθεί σε κτίριο που ήδη υπάρχει και αποτελούσε για χρόνια το γραφείο Διοίκησης της Επιχείρησης. Στη συνέχεια της εργασίας γίνεται αναλυτική μελέτη του περιβάλλοντα χώρου της επιχείρησης. Επίσης παρουσιάζεται μια αναλυτική οικονομική μελέτη για τον εξοπλισμό και το προσωπικό της επιχείρησης που θα χρειαστεί για να λειτουργήσει.