dc.contributor.author | Σπηλιοπούλου, Αθανασία Ξ. | |
dc.date.accessioned | 2011-11-07T10:13:10Z | |
dc.date.available | 2011-11-07T10:13:10Z | |
dc.date.issued | 2011-11-07T10:13:10Z | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/4347 | |
dc.description.abstract | Κύριοι στόχοι της εργασίας είναι α) ο προσδιορισμός της έννοιας της κουλτούρας της υπό εξέταση επιχείρησης σε θεωρητικό αλλά κυρίως σε πρακτικό επίπεδο και η σύγκριση αυτής με την κουλτούρα και τις ελληνικές συνήθειες σχετικά με την κατανάλωση καφέ, β) η στρατηγική ανάλυση της ελληνικής Starbucks και των στρατηγικών κινήσεων που πραγματοποιούνται από τη διοίκηση της επιχείρησης, γ) η σύνδεση της κουλτούρας της επιχείρησης με τη στρατηγική που ακολουθεί καθώς και η παρουσίαση και αιτιολόγηση των τρόπων εκείνων με τους οποίους η κουλτούρα επηρεάζει και πολλές φορές καθορίζει τις στρατηγικές αποφάσεις που λαμβάνει η επιχείρηση και δ) η υποβολή προτάσεων σύμφωνα με τις οποίες η επιχείρηση θα μπορούσε να υπερνικήσει τα εμπόδια και να αυξήσει το μερίδιο αγοράς που κατέχει στη χώρα μας. | |
dc.language.iso | el | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el | |
dc.subject | Διοίκηση και οργάνωση | |
dc.subject | Οργανωσιακή κουλτούρα | |
dc.subject | Στρατηγικός σχεδιασμός | |
dc.subject | Κοινωνική ευθύνη της επιχείρησης | |
dc.subject | Καφές -- Βιομηχανία και εμπόριο | |
dc.title | Starbucks coffee : η σχέση στρατηγικής και κουλτούρας της επιχείρησης στην ελληνική αγορά | |
dc.type | Master Thesis | |
europeana.isShownAt | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/4347 | |
europeana.type | IMAGE | |
dc.identifier.call | 658.4012 ΣΠΗ | |