Ποιότητα υπηρεσιών στα επισιτικά τμήματα του ξενοδοχείου: μελέτη περίπτωσης σε ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων
dc.contributor.author | Αντωνάκος, Σταύρος Π. | |
dc.date.accessioned | 2006-04-03T12:12:04Z | |
dc.date.available | 2005-06-10T11:14:36Z | |
dc.date.issued | 2005-12-01T11:14:36Z | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/415 | |
dc.description.abstract | Η εμπειρική έρευνα της εργασίας αυτής διεξάγεται στο τμήμα Food & Beverage όλων των ξενοδοχείων της αλυσίδας Aldemar. Σκοπός είναι να προσδιοριστεί το ποιοι παράγοντες θεωρούνται ως οι πιο σημαντικοί από τους εργαζόμενους για την ποιότητα των υπηρεσιών στο τμήμα F&B, καθώς και ποια πολιτική ακολουθεί το κάθε ξενοδοχείο σε θέματα ποιότητας του F&B που έχουν σχέση με τους παραπάνω παράγοντες. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η γενική εικόνα που έχουν οι εργαζόμενοι (προϊστάμενοι και υφιστάμενοι) για την ποιότητα των υπηρεσιών στο F&B και μέσα από τη στατιστική ανάλυση επιδιώκεται η αναγνώριση παραγόντων που είναι κρίσιμοι για την ποιότητα των υπηρεσιών στο συγκεκριμένο τμήμα και στους οποίους πρέπει να εστιάσει η εταιρεία. | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | el | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el | |
dc.subject | Εξυπηρέτηση πελατών | |
dc.subject | Ξενοδοχεία | |
dc.subject | Ελλάδα | |
dc.subject | Ποιοτικός έλεγχος | |
dc.title | Ποιότητα υπηρεσιών στα επισιτικά τμήματα του ξενοδοχείου: μελέτη περίπτωσης σε ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων | |
dc.type | Master Thesis | |
europeana.isShownAt | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/415 | |
europeana.type | IMAGE | |
dc.format.bytes | 787407 bytes |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Department of Business Administration