dc.contributor.author | Κατσάνα, Κυριακή | |
dc.date.accessioned | 2008-11-18T12:59:36Z | |
dc.date.available | 2008-11-18T12:59:36Z | |
dc.date.issued | 2008-11-18T12:59:36Z | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2857 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα μελέτη, έχει σαν στόχο την σκοπιμότητα ιδρύσεως μονάδας παραγωγής μανιταριών. Τα προϊόντα που αφορούν στο υπό μελέτη πρόγραμμα είναι τα λευκό μανιτάρι (ποικιλία Agaricus) και το ημίφρεσκο (Blanched). | |
dc.language.iso | el | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el | |
dc.subject | Μανιτάρια -- Διοίκηση και οργάνωση | |
dc.subject | Μανιτάρια -- Βιομηχανία και εμπόριο -- Διοίκηση και οργάνωση | |
dc.title | Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης μονάδας παραγωγής μανιταριών | |
dc.type | Master Thesis | |
europeana.isShownAt | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2857 | |
europeana.type | IMAGE | |
dc.identifier.call | 338.1'758 ΚΑΤ | |