dc.contributor.author | Φραντζής, Ηλίας Δ. | |
dc.date.accessioned | 2006-04-03T11:58:07Z | |
dc.date.available | 2003-09-30T11:14:36Z | |
dc.date.issued | 2003-12-01T11:14:36Z | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/167 | |
dc.description.abstract | Η μελέτη που ακολουθεί ασχολείται με τον τρόπο που η ποιότητα εφαρμόζεται σαν στρατηγική στις σύγχρονες επιχειρήσεις και επηρεάζει τον τρόπο λήψεως των αποφάσεων. Στο θεωρητικό κομμάτι που αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο μέρος της μελέτης, εξετάζεται η ιστορική πορεία της Ποιότητας και η εξέλιξη της Διοίκηση Ολικής Ποιότητας σαν μία νέα και ολοένα επεκτεινόμενη φιλοσοφία και αναλύονται οι τρεις κύριες διαστάσεις της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, η εστίαση στον πελάτη, η διαρκής βελτίωση και η ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζεται η μελέτη περίπτωσης της επιχείρησης “Bolero-Ζαχαρώδη Θράκης Α.Ε”, που αποτελεί μία πρακτική εφαρμογή των αναφερθέντων στη θεωρία. | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | el | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el | |
dc.subject | Διοίκηση ολικής ποιότητας | |
dc.subject | Ποιοτικός έλεγχος | |
dc.subject | Ικανοποίηση καταναλωτών | |
dc.title | Η στρατηγική της ποιότητας στις σύγχρονες επιχειρήσεις | |
dc.type | Master Thesis | |
europeana.isShownAt | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/167 | |
europeana.type | IMAGE | |
dc.format.bytes | 1012181 bytes | |