Browsing by Subject / Keyword "Τροφή -- Βιομηχανία και εμπόριο -- Ελλάδα"
Now showing items 3-5 of 5
-
Η εφαρμογή του outsourcing στις ελληνικές επιχειρήσεις : η περίπτωση του κλάδου τροφίμων και ποτών
(2007-05-11)Το outsourcing αποτελεί μία σχετικά νέα πρακτική που χρησιμοποιείται από τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Η σημασία που κατέχει στη διοίκηση επιχειρήσεων αποτυπώνεται στην πληθώρα άρθρων που αναφέρονται στην διερεύνηση των ... -
Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης μονάδας παραγωγής παγωμένου γιαουρτιού
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2014)Η παρούσα μελέτη εξετάζει τη σκοπιμότητα ίδρυσης μιας παραγωγικής μονάδας τυποποιημένου παγωμένου γιαουρτιού στο Νομό Αχαΐας (ΒΙ.ΠΕ. Πατρών). Οι βασικότεροι παράμετροι που οδήγησαν στην επιδίωξη του συγκεκριμένου επενδυτικού ... -
Πιστοποιητικά ποιότητας τροφίμων: έρευνα της ελληνικής πραγματικότητας
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2001)Η παρούσα διπλωματική εργασία εξετάζει την ελληνική πραγματικότητα στον τομέα των πιστοποιητικών ποιότητας στην βιομηχανία τροφίμων με σκοπό να μελετηθεί κατά πόσο αυτή αποκλίνει από την διεθνή και ειδικότερα από αυτή των ...