dc.contributor.author | Κουτσοδήμος, Γεώργιος Α. | |
dc.date.accessioned | 2012-02-29T09:54:15Z | |
dc.date.available | 2012-02-29T09:54:15Z | |
dc.date.issued | 2012-02-29T09:54:15Z | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/4559 | |
dc.description.abstract | Η κοστολογική προσέγγιση, αποτελούσε αλλά και αποτελεί, σημαντικό και ίσως εν δυνάμει το πιο βασικό κομμάτι της επιχειρησιακής οντότητας. Εκτός από την χρησιμότητα της ακριβούς προσέγγισης για τις λογιστικές ανάγκες των οργανισμών λόγου χάρη προϋπολογισμός, απολογισμός, ετήσιες εκθέσεις, λόγω της συνεχούς εξέλιξης της τεχνολογίας, της ανάγκης προσαρμογής συνεχώς σε νέες συσκευασίες (Customarization), του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος που επικρατεί παγκοσμίως, αποτελεί πλέον ανάγκη για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των νέων επιχειρησιακών σχεδίων της διοίκησης. Στη συγκεκριμένη εργασία θα αναλυθεί το σύστημα της κατά φάσης κοστολόγησης, καθώς και ο επιμερισμός των Γ. Β. Ε. ώστε να εφαρμοστεί η προσέγγιση της κοστολόγησης ανά δραστηριότητα. Ο τομέας που επιλέχθηκε ώστε να γίνουν οι προσεγγίσεις είναι ο τομέας της οινοποιίας. | |
dc.language.iso | el | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el | |
dc.subject | Οίνοι και οινοποιία -- Βιομηχανία και εμπόριο | |
dc.subject | Κοστολόγηση | |
dc.subject | Κόστος -- Λογιστική -- Επιχείρηση | |
dc.title | Η εφαρμογή της μεθόδου κοστολόγησης ανά δραστηριότητα στην οινοποιία | |
dc.type | Master Thesis | |
europeana.isShownAt | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/4559 | |
europeana.type | IMAGE | |
dc.identifier.call | 657 ΚΟΥ | |