dc.contributor.author | Ζωγράφος, Γεώργιος Χ. | |
dc.date.accessioned | 2009-01-22T07:53:14Z | |
dc.date.available | 2009-01-22T07:53:14Z | |
dc.date.issued | 2009-01-22T07:53:14Z | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2950 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει σαν στόχο να εντοπισθούν οι σημαντικότεροι και πιθανότεροι κίνδυνοι που παρουσιάζονται στην εφοδιαστική αλυσίδα (παραλαβή γόνου, πάχυνση, συσκευασία, λιανική πώληση) των κυριοτέρων προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας (τσιπούρα, λαβράκι) που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω αυτών των κινδύνων δόθηκε η δυνατότητα να προσδιοριστούν εκείνα τα κρίσιμα στάδια από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι τη λιανική πώληση, τα οποία είναι σε θέση να επηρεάσουν την υγιεινή και ασφάλεια των τελικών προϊόντων. Μέσα από την παρούσα εργασία αναφέρονται τα χαρακτηριστικά και τονίζονται τα πλεονεκτήματα του νέου προτύπου καθώς και οι τρόποι με τους οποίους το πρότυπο αυτό καλύπτει τα κενά που υπήρχαν από την εφαρμογή μιας κλασσικής ανάλυσης σχεδίου HACCP. | |
dc.language.iso | el | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el | |
dc.subject | Διατροφή -- Μέτρα ασφαλείας | |
dc.subject | Ποιοτικός έλεγχος -- Πρότυπα | |
dc.subject | Ιχθυοκαλλιέργεια -- Μέτρα ασφαλείας | |
dc.title | Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας | |
dc.type | Master Thesis | |
europeana.isShownAt | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2950 | |
europeana.type | IMAGE | |
dc.identifier.call | 664.07 ΖΩΓ | |