dc.contributor.author | Αγγελή, Σοφία | |
dc.date.accessioned | 2008-09-26T08:45:32Z | |
dc.date.available | 2008-09-26T08:45:32Z | |
dc.date.issued | 2008-09-26T08:45:32Z | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2640 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα προμελέτη, έχει σαν στόχο τη εξέταση της σκοπιμότητας ιδρύσεως μίας μονάδας παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών, στο χωριό Βλαχέρνα, του Νομού Αρκαδίας με την επωνυμία «Η Αρκαδική Γεύση». Το παραγόμενο προϊόν το οποίο εξετάζεται στην εν λόγω προμελέτη είναι τα ζυμαρικά και πιο συγκεκριμένα τα παραδοσιακά ζυμαρικά (ΣΤΑΚΟΔ:158511300) που είναι τα «Ζυμαρικά με αυγά» και τα «Ζυμαρικά με γάλα» ή τα «Ζυμαρικά με αυγά και γάλα». Το συνολικό κόστος της προμελέτης και των παρεμφερών ερευνών, ανήλθε στο ποσό των 10.000 €. | |
dc.language.iso | el | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el | |
dc.subject | Ζυμαρικά -- Διοίκηση και οργάνωση | |
dc.title | Προμελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης μονάδας παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών | |
dc.type | Master Thesis | |
europeana.isShownAt | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2640 | |
europeana.type | IMAGE | |
dc.identifier.call | 664.755 ΑΓΓ | |