Εμφάνιση απλής εγγραφής

Η ασφάλεια στην αποθήκευση και μεταφορά τροφίμων : η επιρροή των προτύπων ISO 22000, BRCGS : αποθήκευση και διανομή, ISPM 15 και οι διατάξεις των Οδηγών του ΕΦΕΤ

dc.contributor.advisorΜποχώρης, Γεώργιος
dc.contributor.authorΚαλογερόπουλος, Κωνσταντίνος
dc.date.accessioned2024-06-03T14:46:33Z
dc.date.available2024-06-03T14:46:33Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttps://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/16510
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26267/unipi_dione/3932
dc.description.abstractΗ εφοδιαστική αλυσίδα από τη φύση της αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία στην οποία λαμβάνουν μέρος παραγωγοί, προμηθευτές, μεταφορείς καθώς και οι πελάτες. Σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων, η διαδικασία αυτή γίνεται περισσότερο πολύπλοκη καθώς οι απαιτήσεις των πελατών είναι περισσότερες. Στόχος της παρούσας μελέτης είναι η προσέγγιση των απαιτήσεων των προτύπων διασφάλισης ποιότητας που σχετίζονται με την ασφάλεια τροφίμων, την αποθήκευση και διανομή καθώς και τις διατάξεις των οδηγών από τον ΕΦΕΤ. Στη μελέτη παρουσιάζονται και αναλύονται οι απαιτήσεις των προτύπων ISO 22000, BRCGS: Αποθήκευση και διανομή καθώς και οι απαιτήσεις της πιστοποίησης ISPM 15. Τα συμπεράσματα της μελέτης παρουσιάζουν τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα στο πρότυπο για την ασφάλεια τροφίμων και της αποθήκευσης και διανομής καθώς και η σημασία που έχει η θερμική επεξεργασία για την ξύλινη παλέτα διότι αποτελεί το κύριο μέσο μεταφοράς τροφίμων.el
dc.format.extent128el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Πειραιώςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.titleΗ ασφάλεια στην αποθήκευση και μεταφορά τροφίμων : η επιρροή των προτύπων ISO 22000, BRCGS : αποθήκευση και διανομή, ISPM 15 και οι διατάξεις των Οδηγών του ΕΦΕΤel
dc.title.alternativeFood safety in storage and distribution : the influence of ISO 22000, BRCGS : storage and distribution and ISPM 15 standards and the provisions of the Guides of Hellenic Food Authorityel
dc.typeMaster Thesisel
dc.contributor.departmentΣχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεωνel
dc.contributor.masterΠρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)el
dc.subject.keywordΕφοδιαστική αλυσίδαel
dc.subject.keywordΑσφάλεια τροφίμωνel
dc.subject.keywordΑποθήκευσηel
dc.subject.keywordΔιανομήel
dc.date.defense2024-05-29


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα
Εκτός από όπου διευκρινίζεται διαφορετικά, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Πειραιώς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας τα σχόλιά σας
Created by ELiDOC
Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου "Διώνη", έγιναν στο πλαίσιο του Έργου «Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Ψηφιακής Βιβλιοθήκης» της πράξης «Ψηφιακές υπηρεσίες ανοιχτής πρόσβασης της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς»