dc.contributor.advisor | Νταλιάνης, Φιλόθεος | |
dc.contributor.author | Θεοδωρακοπούλου, Θεοδώρα | |
dc.date.accessioned | 2021-06-30T07:47:16Z | |
dc.date.available | 2021-06-30T07:47:16Z | |
dc.date.issued | 2021-06-30 | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/13524 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26267/unipi_dione/947 | |
dc.description.abstract | Στις μέρες μας, το περιβάλλον εργασίας μας είναι πολύ σημαντικό. Η μέρα μας χωρίζεται σε τρία οχτάωρα με αυτό που βρισκόμαστε στο εργασιακό μας περιβάλλον να κατακλύζει το σημαντικότερο τμήμα της ημέρας και της ενέργειάς μας. Σε αυτήν τη μελέτη περίπτωσης θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας οι περιβαλλοντικές συνθήκες εργασίας σε εργοστάσιο παραγωγής και πως αυτές μπορούν να επιδράσουν στη διάθεση, την υγεία, την ψυχολογία κι ως απόρροια αυτών στην απόδοσή μας. Στη συνέχεια, θα παρατεθούν σταδιακά πληροφορίες για το τι σημαίνει περιβαλλοντικές συνθήκες εργασίας, ποιες είναι οι ιδανικές, πως αυτές διαμορφώνουν κι επηρεάζουν τη μέρα μας και πως οι εργαζόμενοι απαντούν γι’ αυτές μέσω ερωτήσεων που δέχτηκαν στο εργοστάσιο συσκευασίας τυριών «ΑΝΩΝΥΜΗ Α.Ε.», που είναι και το αντικείμενο της μελέτης που εκπονήθηκε. Η βιομηχανική μονάδα συσκευασίας τυροκομικών επιλέχθηκε, γιατί είναι η μοναδική στο είδος της στην Αττική που ασχολείται αποκλειστικά με τη συσκευασία τυροκομικών κι όχι κάποιου άλλου είδους μορφή συσκευασίας, με όμοια στο είδος της να βρίσκεται στον Βόλο. Στην «ΑΝΩΝΥΜΗ Α.Ε.» έγινε αξιολόγηση των περιβαλλοντικών συνθηκών που εργάζεται το προσωπικό της και τα αποτελέσματά της θα αναλυθούν παρακάτω. Τέλος, σημαντικό μέρος της μελέτης αποτελούν οι μελλοντικές προτάσεις για βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών της εταιρείας συσκευασίας τυριών «ΑΝΩΝΥΜΗ Α.Ε.», όπως είναι οι μετρήσεις ακριβείας του θορύβου κι η απομόνωση των γραφείων του διοικητικού προσωπικού από τις εστίες θορύβου για την καλύτερη απόδοση των εργαζομένων της. | el |
dc.format.extent | 55 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Πειραιώς | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.title | Η επίδραση των περιβαλλοντικών συνθηκών στην ψυχολογία των εργαζομένων | el |
dc.type | Master Thesis | el |
dc.contributor.department | Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων | el |
dc.description.abstractEN | Nowadays, our work environment is very important. Our day is divided into three eight hours with what we are in our working environment to flood the most important part of our day and energy. In this case study, our interest in environmental working conditions in a production plant will be monopolized, and how they can affect mood, health, psychology, and as a result of our performance. Information about what is meant by environmental conditions, what are the ideal ones, how they shape and affect our day, and how the employees respond to them through questions they have received at the cheeses factory “ANONYMOUS SA”, which is the subject of the study. The cheese packing industry was chosen because it is the only one of its kind in Attica that deals exclusively with the packaging of cheese and not some other type of packaging, with its kind of being in Volos. In “ANONYMOUS SA” an evaluation was made of the environmental conditions that its employees work, and its results will be analyzed below. Finally, an important part of the study is the future proposals for improving the environmental conditions of the cheese-making company “ANONYMOUS SA”, such as noise precision measurements and the isolation of the administrative staff from the outbreaks for better performance of the its employees. | el |
dc.contributor.master | Λογιστική και Έλεγχος Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών | el |
dc.subject.keyword | Περιβαλλοντικές συνθήκες | el |
dc.subject.keyword | Θόρυβος | el |
dc.subject.keyword | Νερό | el |
dc.subject.keyword | Θερμοκρασία | el |
dc.date.defense | 2021-06 | |