dc.contributor.advisor | Κωστόπουλος, Κωνσταντίνος | |
dc.contributor.author | Βέκιος, Ευάγγελος | |
dc.date.accessioned | 2020-09-08T11:08:07Z | |
dc.date.available | 2020-09-08T11:08:07Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/12887 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26267/unipi_dione/310 | |
dc.format.extent | 84 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Πειραιώς | el |
dc.rights | Attribution-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.title | Μελέτη επιχειρηματικού πλάνου για μικροζυθοποιία στην Ελλάδα | el |
dc.type | Master Thesis | el |
dc.contributor.department | Σχολή Ναυτιλίας και Βιομηχανίας. Tμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Tεχνολογίας | el |
dc.contributor.master | Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία | el |
dc.subject.keyword | Μικροζυθοποιία | el |
dc.subject.keyword | Επιχειρηματικό πλάνο | el |
dc.subject.keyword | Έρευνα αγοράς μικροζυθοποιίας | el |
dc.subject.keyword | Ζυθοποιία | el |
dc.date.defense | 2020-06-09 | |