Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Τροφή"
Αποτελέσματα 1-4 από 4
-
Διαμόρφωση στρατηγικής για την επίτευξη διατηρήσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στο κλάδο της εστίασης. Μελέτη περίπτωσης εστιατορίου με τρόφιμα χωρίς γλουτένη
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2016)Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά πεδία στη διοίκηση των επιχειρήσεων αποτελεί το στρατηγικό μάνατζμεντ, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, καθώς επηρεάζει άμεσα την πορεία μιας επιχείρησης. Τα τελευταία ... -
Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης βιομηχανικής μονάδας παραγωγής ζυμαρικών
(2004-12-01)H παρούσα διπλωματική εργασία, εκπονήθηκε με στόχο τη μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης μίας βιομηχανίας παραγωγής ζυμαρικών, με την επωνυμία «PASTA D’ ORO ΑΕ». Οι κυριότερες παράμετροι που λειτούργησαν ως καθοδηγητικές αρχές, ... -
Ο κλάδος τροφίμων και ποτών : Πρακτικά συνεδρίου AIESEC
(Πειραιάς: Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 1995) -
Το κόστος των διατροφικών διαταραχών
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2016)Η ενασχόληση και η φροντίδα για την καθημερινή πρόσληψη τροφής, αποτελεί σύμμαχο στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και στην υγεία του ατόμου. Όμως, όσο σημαντική και αν είναι η λήψη τροφής τόσο σημαντική είναι η ...