Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Κοστολόγηση τροφίμων και ποτών"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Ο ρόλος και η σημασία του F&B Cost Control για την ορθή λειτουργία των επισιτιστικών τμημάτων στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015-09)Στο πρώτο κεφάλαιο ορίζεται η έννοια του τουρισμού και αναλύεται η δομή του. Γίνεται ανάλυση για τον σύγχρονο τουρισμό και την ανάπτυξη του μαζικού τουρισμού που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Επίσης αναφέρονται οι τύποι ...