• Διοίκηση ολικής ποιότητας : συστήματα διαχείρισης ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων στην παραγωγή λευκών & ερυθρών οίνων 

      Κουλοχέρης, Παναγιώτης Δ. (2009-11-18)
      Η παρούσα διπλωματική εργασία αποσκοπεί στο να αποκωδικοποιήσει την εφαρμογή συνδυασμένων απαιτήσεων προτύπων, όπως εθνικά ή διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, όπως επίσης διεθνών και ευρωπαϊκών οδηγιών και γενικότερα ...
    • Η εφαρμογή της μεθόδου κοστολόγησης ανά δραστηριότητα στην οινοποιία 

      Κουτσοδήμος, Γεώργιος Α. (2012-02-29)
      Η κοστολογική προσέγγιση, αποτελούσε αλλά και αποτελεί, σημαντικό και ίσως εν δυνάμει το πιο βασικό κομμάτι της επιχειρησιακής οντότητας. Εκτός από την χρησιμότητα της ακριβούς προσέγγισης για τις λογιστικές ανάγκες των ...
    • Μελέτη σκοπιμότητας ιδρύσεως βιονηχανίας παραγωγή οίνου 

      Στεργενάκη, Σεβαστή Μ. (2007-01-09)
      Οι υποστηρικτές του σχεδίου αποφάσισαν από κοινού να διερευνήσουν τη βιωσιμότητα και τη δυνατότητα δημιουργίας ενός εργοστασίου παραγωγής οίνου τον Αύγουστο του 2005. Εκπονήθηκε Μελέτη Σκοπιμότητας σχετικής με την επένδυση ...
    • Οινοτουρισμός 

      Ταμανίδη, Δέσποινα (Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2008)
      Η παρούσα εργασία αποβλέπει στην ανάλυση του οινοτουρισμού της εναλλακτικής αυτής μορφής τουρισμού, που αποτελεί εξαιρετική εφαρμογή του αγροτουρισμού και γίνεται απόπειρα να αναδειχτούν οι προοπτικές ανάπτυξης του στον ...

      Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Πειραιώς
      Επικοινωνήστε μαζί μας
      Στείλτε μας τα σχόλιά σας
      Created by ELiDOC
      Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου "Διώνη", έγιναν στο πλαίσιο του Έργου «Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Ψηφιακής Βιβλιοθήκης» της πράξης «Ψηφιακές υπηρεσίες ανοιχτής πρόσβασης της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς»