dc.contributor.advisor | Πολλάλης, Ιωάννης | |
dc.contributor.author | Ζάχος, Δημήτριος | |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T17:18:02Z | |
dc.date.available | 2023-11-14T17:18:02Z | |
dc.date.issued | 2023-10 | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/15935 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26267/unipi_dione/3357 | |
dc.format.extent | 78 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Πειραιώς | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.title | Μελέτη περίπτωσης στρατηγικής ανάλυσης και σχεδιασμού της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης - Κίνδυνοι και ευκαιρίες την περίοδο της πανδημίας | el |
dc.title.alternative | Strategic analysis and planning case study of the Greek Brewery Atalanti - Risks and opportunities during the pandemic period | el |
dc.type | Master Thesis | el |
dc.contributor.department | Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης | el |
dc.contributor.master | Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική | el |
dc.subject.keyword | Case study | el |
dc.subject.keyword | Ζυθοποιία | el |
dc.date.defense | 2023-11-07 | |