Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Food industry and trade"
Αποτελέσματα 1-4 από 4
-
Η κωδικοποίηση και η διαχείριση διαμόρφωσης (configuration management- CM) στις ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις "τσιμέντων και τροφίμων"
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2001)Η κωδικοποίηση, στην αφηρημένη έννοια της, είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιείται καθημερινά στη ζωή του ανθρώπου. Οτιδήποτε βλέπουμε, αντιλαμβανόμαστε, καταγράφουμε, βιώνουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες μπορεί ... -
Συγχωνεύσεις και αξαγορές στον ελληνικό κλάδο τροφίμων: είδη, κίνητρα και κριτήρια επιτυχίας των συνγχωνεύσεων και εξαγορών και περαδείγματα ενοποιήσεων μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων παραγωγής και εμπορίας τροφίμων
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2005)Η παγκοσμιοποίηση της οικονομικής ζωής. η διεθνοποίηση της αγοράς, ο έντονος ανταγωνισμός, η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη, οι νομοθεσίες και κοινωνικές εξελίξεις αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του παγκόσμιου επιχειρηματικού ... -
Το περιβάλλον της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων : εστίαση στον κλάδο των agrologistics
(2008-06-05)Η παρούσα διπλωματική εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων», κατεύθυνση Logistics, του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του ... -
Το περιβάλλον της εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων : εστίαση στον κλάδο των agrologistics
(2008-05-27)Η παρούσα διπλωματική εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων», κατεύθυνση Logistics, του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του ...