Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜποχώρης, Γεώργιος
dc.contributor.authorΑθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ.
dc.date.accessioned2015-09-06T10:56:21Z
dc.date.available2015-09-06T10:56:21Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.urihttps://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/7292
dc.description.abstractΣκοπός της εργασίας είναι η περιγραφή του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσεται το Σύστημα HACCP - Hazard Analysis Critical Control Points σε χώρους μαζικής εστίασης και πώς αυτό σχετίζεται με τις συνιστώσες της ποιότητας της προσφερόμενης υπηρεσίας εστίασης. Στην εργασία αυτή, θα διερευνηθεί ο τρόπος που προσεγγίζονται επιμέρους στοιχεία του μίγματος του marketing όπως: ποιότητα του προϊόντος, εκπαίδευση του προσωπικού, σχεδιασμός και έλεγχος των διαδικασιών, φυσικός χώρος παραγωγής της υπηρεσίας με εργαλείο το Σύστημα HACCP. Επιμέρους στόχοι της εργασίας είναι ο προσδιορισμός του τρόπου και του βαθμού που συμβάλλει η εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης HACCP στην υγιεινή και ασφαλή προετοιμασία των μενού στην κουζίνα, στην οργάνωση του προσωπικού που εργάζεται στο εστιατόριο, στην ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη του τρόπου εκπαίδευσης στο προσωπικό της κουζίνας σε πρακτικές υγιεινής που έρχεται σε επαφή με τον πελάτη, της σχέσης οφέλους και κόστους της ανάπτυξης του Συστήματος HACCP στις κουζίνες χώρων μαζικής εστίασης.el
dc.format.extent115el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Πειραιώςel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΔιατροφή -- Ποιότηταel
dc.subjectΔιατροφή -- Μέτρα ασφαλείαςel
dc.subjectΤροφή -- Προδιαγραφέςel
dc.titleΥγιεινή και ασφάλεια τροφίμων: σύστημα διαχείρισης HACCP / ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασηςel
dc.typeMaster Thesisel
dc.contributor.departmentΣχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεωνel
dc.identifier.call664.07 ΑΘΑel
dc.contributor.masterMBA TQM International - Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ολική Ποιότητα με διεθνή προσανατολισμό (MBA TQM Int)el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου διευκρινίζεται διαφορετικά, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Πειραιώς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας τα σχόλιά σας
Created by ELiDOC
Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου "Διώνη", έγιναν στο πλαίσιο του Έργου «Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Ψηφιακής Βιβλιοθήκης» της πράξης «Ψηφιακές υπηρεσίες ανοιχτής πρόσβασης της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς»