Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.authorΣτρατηγός, Βασίλειος Δ.
dc.date.accessioned2008-11-06T07:15:00Z
dc.date.available2008-11-06T07:15:00Z
dc.date.issued2008-11-06T07:15:00Z
dc.identifier.urihttps://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2793
dc.description.abstractΈνα Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων είναι μια συστηματική, επιστημονική προσέγγιση ελέγχου μιας διαδικασίας. Είναι σχεδιασμένο να προλαμβάνει την εμφάνιση προβλημάτων με το να διασφαλίζει ότι οι έλεγχοι εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο του συστήματος, όπου επικίνδυνες και κρίσιμες καταστάσεις μπορεί να εμφανιστούν. Στόχος είναι η εξαφάνιση ή η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα όλων των δυνητικών κινδύνων που απειλούν τον τελικό καταναλωτή από την αποθήκευση και διανομή τροφίμων της κατηγορίας των ποτών και κατ’ επέκταση τη δημόσια υγεία. Σ’ αυτή τη διπλωματική εργασία, αναγνωρίζονται, καταγράφονται και αξιολογούνται – ανάλογα με το μέγεθος του κινδύνου και την πιθανότητα εμφάνισής του - όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι που ενδέχεται να εμφανιστούν εντός του πεδίου εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων. Η αξιολόγηση τεκμηριώνεται κατάλληλα και με βάση την αξιολόγηση, οι κίνδυνοι οι οποίοι απαιτούν έλεγχο αναγνωρίζονται αναφορικά με τη δεδηλωμένη πολιτική για την ασφάλεια των τροφίμων. Εν τέλει, σ’ αυτή τη διπλωματική εργασία, αναπτύσσονται, καταγράφονται και τηρείται ένα Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων, ως μέσο για να διασφαλίζεται ότι όλοι οι γνωστοί δυνητικοί κίνδυνοι εντός του πεδίου εφαρμογής του Συστήματος, το οποίο είναι η εμπορία, αποθήκευση και διανομή ποτών, έχουν αναγνωριστεί και ότι όλοι οι κίνδυνοι που απαιτούν έλεγχο ελέγχονται με τέτοιο τρόπο ώστε τα προϊόντα της επιχείρησης να συμμορφώνονται σε προδιαγεγραμμένες απαιτήσεις.
dc.language.isoel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el
dc.subjectΤροφή -- Βιομηχανία και εμπόριο -- Ποιοτικός έλεγχος
dc.subjectΤροφή -- Έλεγχος
dc.subjectΠοτά
dc.titleΕφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000
dc.typeMaster Thesis
europeana.isShownAthttps://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2793
europeana.typeIMAGE
dc.identifier.call363.19 ΣΤΡ


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου διευκρινίζεται διαφορετικά, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Πειραιώς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας τα σχόλιά σας
Created by ELiDOC
Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου "Διώνη", έγιναν στο πλαίσιο του Έργου «Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Ψηφιακής Βιβλιοθήκης» της πράξης «Ψηφιακές υπηρεσίες ανοιχτής πρόσβασης της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς»