Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΔιδασκάλου, Ελένη
dc.contributor.authorΣπεντζικοπούλου, Φωτεινή
dc.date.accessioned2023-11-13T15:48:36Z
dc.date.available2023-11-13T15:48:36Z
dc.date.issued2023-10
dc.identifier.urihttps://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/15904
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26267/unipi_dione/3326
dc.description.abstractΗ παρούσα εργασία διερευνά τις διάφορες προκλήσεις και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα εστίασης για την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης. Υπάρχουν αρκετές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών περιορισμών, της μειωμένης πρόσβασης σε βιώσιμα προϊόντα και υπηρεσίες και ρυθμιστικούς φραγμούς και περιορισμούς. Η αντίσταση στην αλλαγή και η έλλειψη ευαισθητοποίησης και κατάρτισης είναι επίσης σημαντικά εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Μια μελέτη περίπτωσης μιας εταιρείας catering υπογραμμίζει την πρακτική εφαρμογή αυτών των αρχών σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι απαιτείται μια ολιστική και προληπτική προσέγγιση για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης στον κλάδο της εστίασης και ότι η επιτυχής εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών απαιτεί συνεχείς επενδύσεις, εκπαίδευση και συνεργασία μεταξύ των ενδιαφερομένων.el
dc.format.extent95el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Πειραιώςel
dc.titleΠράσινο επιχειρείν : η περίπτωση των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών εστίασηςel
dc.typeMaster Thesisel
dc.contributor.departmentΣχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεωνel
dc.description.abstractENThis paper explores the various challenges and barriers faced by food outlets in achieving sustainable development. There are several challenges to overcome, including financial constraints, limited access to sustainable products and services, and regulatory barriers and restrictions. Resistance to change and lack of awareness and training are also important barriers to address. A case study of a catering company highlights the practical application of these principles in a real-world setting. The study concludes that a holistic and proactive approach is required to achieve sustainable growth in the catering industry and that the successful implementation of sustainable practices requires continuous investment, education, and collaboration between stakeholders.el
dc.contributor.masterΔιεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδέςel
dc.subject.keywordΒιώσιμη ανάπτυξηel
dc.subject.keywordΠράσινο επιχειρείνel
dc.subject.keywordΚαταστήματα εστίασηςel
dc.date.defense2023-10


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής


Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Πειραιώς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας τα σχόλιά σας
Created by ELiDOC
Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου "Διώνη", έγιναν στο πλαίσιο του Έργου «Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Ψηφιακής Βιβλιοθήκης» της πράξης «Ψηφιακές υπηρεσίες ανοιχτής πρόσβασης της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς»