Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-10 από 29
Πορεία και προοπτικές των ελληνικών εισηγμένων εταιρειών του κλάδου των ξενοδοχείων
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015)
Σκοπός της συγκεκριμένης διπλωματικής εργασίας είναι η προσπάθεια ανάλυσης των λογιστικών καταστάσεων των εταιρειών, που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών στον κλάδο των ξενοδοχείων.
Για την επίτευξη του παραπάνω ...
Οι Σπέτσες ώς ενδιάμεσος τουριστικός προορισμός και η σχέση τους με τα ειδικά γεγονότα και εκδηλώσεις
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015-04)
Ανάλυση τουριστικής αγοράς - μελέτη περίπτωσης : τα Κύθηρα
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτος μέρος αποτελεί την συγκέντρωση ποσοτικών στοιχείων για τα μεγέθη του Ελληνικού Τουρισμού, και των στοιχείων που συνθέτουν το τουριστικό προϊόν της χώρας.
Το ...
Ο ρόλος και η εξέλιξη των πληροφοριακών συστημάτων στην τουριστική βιομηχανία
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015)
Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που οι νέες τεχνολογίες κατέχουν έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της καθημερινής μας ζωής. Πλέον, όλοι οι κοινωνικοί τομείς, οι παραγωγικοί κλάδοι ή ακόμη και οι κρατικοί φορείς βασίζονται ...
Στοιχεία ανταγωνισμού και διοίκησης στις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία υποβάλλεται για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάνατζμεντ Τουρισμού. Κύριος στόχος της εργασίας είναι η μελέτη του κλάδου των ...
Η διαχείριση της κρίσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις: επιλογή ή ανάγκη
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015-02-28)
Η παρούσα διπλωματική εργασία ασχολείται με το θέμα των κρίσεων και της διαχείρισης τους. Αποτελείται από δυο μέρη. Το πρώτο μέρος αποτελεί την θεωρητική προσέγγιση, στο οποίο βασίζεται το δεύτερο μέρος. Ειδικότερα, στα ...
Η Σαντορίνη ως γαστρονομικός προορισμός
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015)
Η γαστρονομία αναμφίβολα συντελεί στην αναβάθμιση τόσο του
προορισμού – τόπου στον οποίο αναπτύσσεται όσο και του προσφερόμενου
τουριστικού προϊόντος αναδεικνύοντας την ταξιδιωτική εμπειρία σε κάτι
ανώτερο. Ο γαστρονομικός ...
Οι νέες τεχνoλογίες στη διαμόρφωση ενός επιτυχημένου εταιρικού προφίλ
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015)
Η εποχή μας χαρακτηρίζεται ως εποχή της Υψηλής Τεχνολογίας, καθώς η σύγχρονη τεχνολογική επανάσταση δημιουργεί για τον άνθρωπο και την κοινωνία νέες δυνατότητες και προοπτικές.
Οι νέες τεχνολογίες και ιδιαίτερα το Διαδίκτυο ...
Προμελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης αεροπορικής μονάδας εκτέλεσης πτήσεων με υδροπλάνα
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015)
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται διεθνώς μία τάση αναβάθμισης των παρεχόμενων τουριστικών προϊόντων, ως αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος των καταναλωτών για περισσότερη ποιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, πολλοί είναι εκείνοι που ...
Μελέτη για τη δημιουργία surf camp στο νησί της Ρόδου
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015)
Η παρούσα μελέτη εξετάζει την δημιουργία ενός Surf Camp στο νησί της Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία «Πρασονήσι» Ρόδου. Το Surf Camp πρόκειται να παρέχει δυνατότητα διαμονής με συνολική δυναμικότητα 64 κλινών ( ...