Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Food industry and trade -- Quality control"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Γενικευμένο σχέδιο HACCP για το βιομηχανικό γιαούρτι
(2007-05-24)Στην παρούσα διπλωματική εργασία βασικός στόχος ήταν να εντοπισθούν οι σημαντικότεροι και πιθανότεροι κίνδυνοι που παρουσιάζονται στην παραγωγική διαδικασία των κυριοτέρων τύπων γιαουρτιού που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω ... -
Πιστοποιητικά ποιότητας τροφίμων: έρευνα της ελληνικής πραγματικότητας
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2001)Η παρούσα διπλωματική εργασία εξετάζει την ελληνική πραγματικότητα στον τομέα των πιστοποιητικών ποιότητας στην βιομηχανία τροφίμων με σκοπό να μελετηθεί κατά πόσο αυτή αποκλίνει από την διεθνή και ειδικότερα από αυτή των ...