Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Διατροφή -- Μέτρα ασφαλείας"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας
(2009-01-22)Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει σαν στόχο να εντοπισθούν οι σημαντικότεροι και πιθανότεροι κίνδυνοι που παρουσιάζονται στην εφοδιαστική αλυσίδα (παραλαβή γόνου, πάχυνση, συσκευασία, λιανική πώληση) των κυριοτέρων προϊόντων ... -
Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων: σύστημα διαχείρισης HACCP / ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2003)Σκοπός της εργασίας είναι η περιγραφή του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσεται το Σύστημα HACCP - Hazard Analysis Critical Control Points σε χώρους μαζικής εστίασης και πώς αυτό σχετίζεται με τις συνιστώσες της ποιότητας της ...