dc.contributor.advisor | Διδασκάλου, Ελένη | |
dc.contributor.author | Δρούσια, Γιαννούλα | |
dc.date.accessioned | 2021-03-31T05:39:18Z | |
dc.date.available | 2021-03-31T05:39:18Z | |
dc.date.issued | 2021-03-24 | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/13366 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26267/unipi_dione/789 | |
dc.description.abstract | Σε μία εποχή κρίσης, η βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης κρίνεται δύσκολη και χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από τα επιμέρους στελέχη για τη διατήρησή της. Ιδιαίτερα στην εποχή μας κατά την οποία διανύουμε μία περίοδο αστάθειας, καθώς ο ιός COVID-19 εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, η πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων έχει πληγεί σημαντικά. Ωστόσο, υπάρχουν επιχειρήσεις που συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία τους. Καθοριστικοί δείκτες για την πορεία μίας επιχείρησης μπορεί να αποτελέσουν η εργατικότητα και η αγάπη για το προϊόν που παράγεται. Έτσι λοιπόν, ένας από τους λόγους της παρούσας μελέτης είναι η αγάπη για τον ελαιόκαρπο. Οι ιδρυτές της μονάδας επιθυμούν να γνωρίσουν ευρέως στους καταναλωτές το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο προσφέρει πληθώρα από οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό, και μελλοντικά να επεκταθούν και στις αγορές του εξωτερικού. Συμπερασματικά, η συγκεκριμένη μελέτη παρουσιάζει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει μία επιχείρηση από τη στιγμή λήψης της απόφασης έως και την ημερομηνία λειτουργίας της, καθώς και το εάν τελικά αξίζει μία τέτοια επένδυση. | el |
dc.format.extent | 203 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Πειραιώς | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.title | Προμελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης μονάδας συσκευασίας ελαιόκαρπου | el |
dc.type | Master Thesis | el |
dc.contributor.department | Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων | el |
dc.description.abstractEN | During times of crisis, the viability of each company is considered difficult and is needed additional effort from the individual executives to maintain it. Especially in our time when we are going through a period of instability, as the COVID-19 virus is spreading all over the world, the majority of Greek companies have been significantly affected. However, there are companies that continue to operate successfully. The love and hard work for the product produced by each company can be decisive indicators for its course. One of the reasons for this study is the love for the olives. The founders of the unit want to make the product widely known to consumers, which offers a variety of benefits for the human body, and in the future to expand to foreign markets. In conclusion, this study presents the steps that a company must follow from the moment of decision to the date of its operation, as well as whether such an investment is finally worth it. | el |
dc.contributor.master | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) | el |
dc.subject.keyword | Προμελέτη σκοπιμότητας | el |
dc.subject.keyword | Ελαιόκαρπος | el |
dc.subject.keyword | Επένδυση | el |
dc.subject.keyword | Μάρκετινγκ | el |
dc.date.defense | 2021-03-24 | |