• Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης μονάδας παραγωγής παγωμένου γιαουρτιού 

      Ζώτος, Χρήστος Ε. (Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2014)
      Η παρούσα μελέτη εξετάζει τη σκοπιμότητα ίδρυσης μιας παραγωγικής μονάδας τυποποιημένου παγωμένου γιαουρτιού στο Νομό Αχαΐας (ΒΙ.ΠΕ. Πατρών). Οι βασικότεροι παράμετροι που οδήγησαν στην επιδίωξη του συγκεκριμένου επενδυτικού ...
    • Πιστοποιητικά ποιότητας τροφίμων: έρευνα της ελληνικής πραγματικότητας 

      Χρήστου, Ελένη Γ. (Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2001)
      Η παρούσα διπλωματική εργασία εξετάζει την ελληνική πραγματικότητα στον τομέα των πιστοποιητικών ποιότητας στην βιομηχανία τροφίμων με σκοπό να μελετηθεί κατά πόσο αυτή αποκλίνει από την διεθνή και ειδικότερα από αυτή των ...
    • Χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου ειδών διατροφής 

      Γεωργίου, Ευάγγελος (2007-08-28)
      Η εργασία αυτή έχει ως στόχο την διαμόρφωση αξιόπιστων επενδυτικών προτάσεων για τις κυριότερες επιχειρήσεις του Κλάδου Ειδών Διατροφής , μέσω της πραγματοποίησης μιας αξιόπιστης θεμελιώδους ανάλυσης , με βάση τα διαθέσιμα ...

      Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Πειραιώς
      Επικοινωνήστε μαζί μας
      Στείλτε μας τα σχόλιά σας
      Created by ELiDOC
      Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου "Διώνη", έγιναν στο πλαίσιο του Έργου «Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Ψηφιακής Βιβλιοθήκης» της πράξης «Ψηφιακές υπηρεσίες ανοιχτής πρόσβασης της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς»