Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Food industry and trade -- Greece"
Αποτελέσματα 3-5 από 5
-
Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης μονάδας παραγωγής παγωμένου γιαουρτιού
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2014)Η παρούσα μελέτη εξετάζει τη σκοπιμότητα ίδρυσης μιας παραγωγικής μονάδας τυποποιημένου παγωμένου γιαουρτιού στο Νομό Αχαΐας (ΒΙ.ΠΕ. Πατρών). Οι βασικότεροι παράμετροι που οδήγησαν στην επιδίωξη του συγκεκριμένου επενδυτικού ... -
Πιστοποιητικά ποιότητας τροφίμων: έρευνα της ελληνικής πραγματικότητας
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2001)Η παρούσα διπλωματική εργασία εξετάζει την ελληνική πραγματικότητα στον τομέα των πιστοποιητικών ποιότητας στην βιομηχανία τροφίμων με σκοπό να μελετηθεί κατά πόσο αυτή αποκλίνει από την διεθνή και ειδικότερα από αυτή των ... -
Χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου ειδών διατροφής
(2007-08-28)Η εργασία αυτή έχει ως στόχο την διαμόρφωση αξιόπιστων επενδυτικών προτάσεων για τις κυριότερες επιχειρήσεις του Κλάδου Ειδών Διατροφής , μέσω της πραγματοποίησης μιας αξιόπιστης θεμελιώδους ανάλυσης , με βάση τα διαθέσιμα ...