Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Τροφή -- Διοίκηση και οργάνωση"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Διαχείριση τμήματος food and beverage (F&B) στο Capsis Hotel
(2011-12-07)Η Ελλάδα είναι μια χώρα υποδοχής τουριστών και η οικονομία της στηρίζεται στον τουρισμό που θεωρείται ως η βαριά της βιομηχανία. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι φυσιολογικό να υπάρχει πλήθος τουριστικών επιχειρήσεων που ... -
Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος food and beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση
(2008-11-18)Η παρούσα εργασία αναφέρεται στον κλάδο των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης στην Ελλάδα που παρουσιάζει μια ιδιαίτερη δυναμική. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να εντείνει τον ανταγωνισμό του Τμήματος Τροφίμων και Ποτών ( Food and ...