Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Κλάδος τροφίμων και ποτών"
Αποτελέσματα 5-8 από 8
-
Κανονισμός προμηθειών εταιρείας Ε. & Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015-12)Με τον κανονισμό αυτό προσδιορίζονται όλες οι δομές και οι διαδικασίες για τις προμήθειες α’ υλών, υλικών συσκευασίας και ημιετοίμων προϊόντων της εταιρείας Ε & Κ ΣΤΕΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ. Διαμορφώνονται οι βασικές αρχές και ... -
Κυκλική οικονομία στον κλάδο τροφίμων & ποτών στην Ελλάδα
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2022)Η παρούσα εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του τμήματος Βιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός της ήταν η ... -
Μελετώντας το κενό μεταξύ των προδιαγραφών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο της εστίασης
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2016)Ο κλάδος της εστίασης είναι ένας ανταγωνιστικός κλάδος και για να επιβιώσει μια επιχείρηση χρειάζεται καλό σχεδιασμό και συνεχόμενο έλεγχο. Οι υπηρεσίες στον συγκεκριμένο κλάδο έχουν πρωτεύουσα σημασία. Για να έχει ένα ... -
Οικονομοτεχνική ανάλυση ίδρυσης καταστήματος παροχής ροφημάτων - καφέ
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2016)Η επισιτιστική βιομηχανία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς παράγοντες στον Ελλαδικό χώρο. Αποτελεί μια από τις βασικές πηγές εσόδων για την Ελλάδα, όπως επίσης και βασική πηγή παροχής θέσεων εργασίας ...