Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ. -- Διοίκηση και οργάνωση"
Αποτελέσματα 9-12 από 12
-
Πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης καταστημάτων εστίασης
(2015-01-23)Στο πλαίσιο της παρούσας μεταπτυχιακής εργασίας έγινε έρευνα στον τομέα της εστίασης, ώστε να διαπιστωθούν οι ελλείψεις που παρουσιάζονται σε θέματα απομακρυσμένης ενημέρωσης και διαχείρισης των καταστημάτων εστίασης από ... -
Ποιότητα υπηρεσιών στον επισιτιστικό κλάδο: μελέτη περίπτωσης των καφέ στο Ηράκλειο Κρήτης
(2013-04-08)Η βιομηχανία της φιλοξενίας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς παράγοντες τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο επισιτιστικός κλάδος, ως αναπόσπαστο κομμάτι του τουρισμού, αποτελεί βασική πηγή ... -
Το στρατηγικό management στον κλάδο γρήγορης εστίασης. Μελέτη περίπτωσης της εταιρείας Γρηγόρης Μικρογεύματα Α.Β.Ε.Ε.
(2011-12-05)Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται θεμελιώδη στρατηγικά γνωρίσματα τόσο του κλάδου αλυσίδων εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης όσο και της εταιρείας με το διακριτικό τίτλο «Γρηγόρης Μικρογεύματα», η οποία πρωταγωνιστεί ... -
Χρηματοοικονομική ανάλυση των εισηγμένων στο Χ.Α.Α. επιχειρήσεων του υποκλάδου των εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης
(2007-06-19)Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως σκοπό τη χρηματοοικονομική ανάλυση των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον υποκλάδο των αλυσίδων εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης. ...