Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών
dc.contributor.author | Μαρκόπουλος, Γεώργιος Η. | |
dc.date.accessioned | 2006-04-03T12:13:14Z | |
dc.date.available | 2005-Sep-26T11:14:36Z | |
dc.date.issued | 2004-01-01T11:14:36Z | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/453 | |
dc.description.abstract | Σκοπός της εργασίας είναι να μελετήσει τη δημιουργία ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών. Η εταιρεία ΒΕΛΚΟΥ δραστηριοποιείται ήδη στον τομέα της εστίασης από το 1984. Η εταιρεία προτίθεται να φτιάξει ένα νέο εστιατόριο στο Δήμο Γαλατσίου. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συγκροτήματος σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές, το οποίο θα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο όπου θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο εστιατόριο. Το εστιατόριο θα δημιουργηθεί σε κτίριο που ήδη υπάρχει και αποτελούσε για χρόνια το γραφείο Διοίκησης της Επιχείρησης. Στη συνέχεια της εργασίας γίνεται αναλυτική μελέτη του περιβάλλοντα χώρου της επιχείρησης. Επίσης παρουσιάζεται μια αναλυτική οικονομική μελέτη για τον εξοπλισμό και το προσωπικό της επιχείρησης που θα χρειαστεί για να λειτουργήσει. | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | el | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el | |
dc.subject | Οικονομοτεχνικές μελέτες | |
dc.subject | Εστιατόρια | |
dc.subject | Ταβέρνες | |
dc.title | Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών | |
dc.type | Master Thesis | |
europeana.isShownAt | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/453 | |
europeana.type | IMAGE | |
dc.format.bytes | 509708 bytes |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές
-
Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Department of Business Administration