Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.authorΡαφελέτος, Αντώνης
dc.date.accessioned2011-11-29T08:55:36Z
dc.date.available2011-11-29T08:55:36Z
dc.date.issued2011-11-29T08:55:36Z
dc.identifier.urihttps://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/4388
dc.description.abstractΟ πρωταρχικός σκοπός της παρούσας ερευνητικής εργασίας είναι η μελέτη των μεθόδων και των τεχνικών καταλογισμού του έμμεσου κόστους στην βιομηχανία τροφίμων. Το έμμεσο κόστος παρουσιάζει διαχρονικά συνεχή αύξηση, με συνέπεια η ακρίβεια του τρόπου καταλογισμού του να αποτελεί απαραίτητα ποιοτικό χαρακτηριστικό των κοστολογικών πληροφοριών που χρησιμοποιούνται για τη λήψη αποφάσεων. Η μελέτη αυτή πραγματοποιείται αφού παρουσιάζονται συνοπτικά οι κυριότερες μέθοδοι κοστολόγησης και στη συνέχεια εφαρμόζονται σε ένα συγκεκριμένο βιομηχανικό προϊόν.
dc.language.isoel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el
dc.subjectΚόστος -- Διοίκηση και οργάνωση
dc.subjectΚοστολόγηση
dc.subjectΛογιστική του κόστους
dc.subjectΤροφή -- Βιομηχανία και εμπόριο
dc.titleΣύγχρονες μέθοδοι καταλογισμού έμμεσου κόστους
dc.typeMaster Thesis
europeana.isShownAthttps://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/4388
europeana.typeIMAGE
dc.identifier.call657.45 ΡΑΦ


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου διευκρινίζεται διαφορετικά, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Πειραιώς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας τα σχόλιά σας
Created by ELiDOC
Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου "Διώνη", έγιναν στο πλαίσιο του Έργου «Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Ψηφιακής Βιβλιοθήκης» της πράξης «Ψηφιακές υπηρεσίες ανοιχτής πρόσβασης της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πειραιώς»