dc.contributor.author | Πάτρα, Ευτυχία Ι. | |
dc.date.accessioned | 2008-11-28T06:55:23Z | |
dc.date.available | 2008-11-28T06:55:23Z | |
dc.date.issued | 2008-11-28T06:55:23Z | |
dc.identifier.uri | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2906 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα μελέτη, έχει στόχο τη διερεύνηση της σκοπιμότητας ιδρύσεως μονάδας επεξεργασίας και διάθεσης βιολογικού καφέ με την επωνυμία «LA PRIMA BIOCAFÉ Α.Ε.». Το προϊόν που αφορά στο υπό μελέτη πρόγραμμα είναι ο καφές και πιο συγκεκριμένα ο βιολογικός καφές. | |
dc.language.iso | el | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el | |
dc.subject | Καφές -- Βιομηχανία και εμπόριο | |
dc.subject | Καφές -- Διοίκηση και οργάνωση | |
dc.subject | Βιολογικά προϊόντα | |
dc.title | Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης μονάδας επεξεργασίας & διάθεσης βιολογικού καφέ | |
dc.type | Master Thesis | |
europeana.isShownAt | https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/2906 | |
europeana.type | IMAGE | |
dc.identifier.call | 633.73 ΠΑΤ | |