Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Κλάδος τροφίμων και ποτών"
Αποτελέσματα 1-8 από 8
-
Corporate growth strategies: προβλήματα και προκλήσεις από τον συνδυασμό διαφορετικών στρατηγικών
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2018-04)Η επιστήμη της ανάπτυξης επιχειρηματικών στρατηγικών έχει εξελιχθεί σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες. Οι επιχειρήσεις έχουν μάθει να αναλύουν το ανταγωνιστικό τους περιβάλλον, να καθορίζουν τη θέση τους, να κατανοούν τις ... -
Διαδικτυακή εφαρμογή ομαδοποίησης σημείων σε χάρτη για αξιολόγηση τοποθεσιών ενδιαφέροντος
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2016-03)Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας αποτελεί η μελέτη της βιβλιοθήκης Marker Clusterer v3 του Google Maps API και η χρησιμοποίησή της για την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής εφαρμογής με σκοπό την αξιολόγηση τόπων ... -
Η διοίκηση της αλυσίδας εφοδιασμού στη βιομηχανία αλκοολούχων ποτών
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2018)Αντικείμενο της διπλωματικής εργασίας είναι ο τρόπος διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού σχετικά με τον κλάδο της βιομηχανίας των ποτών ο οποίος σχετίζεται άμεσα με τον τομέα των προμηθειών και των Logistics γενικότερα. ... -
Ηλεκτρονικό επιχειρείν στον κλάδο τροφίμων και ποτών : «επιχειρηματικό σχέδιο και εφαρμογή ηλεκτρονικού καταστήματος»
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015-09)Οι εξελίξεις στον επιχειρησιακό κόσμο του σήμερα σχετίζονται άμεσα με την ταχεία διάδοση της πληροφορικής. Οι νέες τεχνολογίες και εξελίξεις έχουν αναγκάσει τις επιχειρήσεις να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας τους, ... -
Κανονισμός προμηθειών εταιρείας Ε. & Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015-12)Με τον κανονισμό αυτό προσδιορίζονται όλες οι δομές και οι διαδικασίες για τις προμήθειες α’ υλών, υλικών συσκευασίας και ημιετοίμων προϊόντων της εταιρείας Ε & Κ ΣΤΕΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ. Διαμορφώνονται οι βασικές αρχές και ... -
Κυκλική οικονομία στον κλάδο τροφίμων & ποτών στην Ελλάδα
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2022)Η παρούσα εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του τμήματος Βιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός της ήταν η ... -
Μελετώντας το κενό μεταξύ των προδιαγραφών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο της εστίασης
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2016)Ο κλάδος της εστίασης είναι ένας ανταγωνιστικός κλάδος και για να επιβιώσει μια επιχείρηση χρειάζεται καλό σχεδιασμό και συνεχόμενο έλεγχο. Οι υπηρεσίες στον συγκεκριμένο κλάδο έχουν πρωτεύουσα σημασία. Για να έχει ένα ... -
Οικονομοτεχνική ανάλυση ίδρυσης καταστήματος παροχής ροφημάτων - καφέ
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2016)Η επισιτιστική βιομηχανία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς παράγοντες στον Ελλαδικό χώρο. Αποτελεί μια από τις βασικές πηγές εσόδων για την Ελλάδα, όπως επίσης και βασική πηγή παροχής θέσεων εργασίας ...