Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ. -- Διοίκηση και οργάνωση"
Αποτελέσματα 2-12 από 12
-
Αξιοποίηση ολυμπιακού ακινήτου : ίδρυση εστιατορίου πολυτελείας στο ολυμπιακό κέντρο Ν. Φαλήρου
(2007-08-27)Η συγκεκριμένη εργασία μελετά την ίδρυση εστιατορίου πολυτελείας στο ολυμπιακό κέντρο Ν. Φαλήρου, με σκοπό την αξιοποίηση ολυμπιακού ακινήτου. Η μελέτη στο σύνολό της πραγματοποιήθηκε από εξωτερικούς συνεργάτες. Στα πλαίσια ... -
Διεθνές franchising : η περίπτωση της αλυσίδας καφέ - εστιατορίων Palmie bistro
(2011-06-09)Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει πλήρως το θεσμό του franchising καθώς και τη σημασία του ως μία εύκολη στρατηγική ανάπτυξη μιας επιχείρησης αρχικά σε τοπικό και στη συνέχεια σε εθνικό ... -
Η συμβολή του λογισμικού Monopoly στην ανταγωνιστικότητα των εστιατορίων: "The food project: Monopoly"
(2014-11-18)Στην παρούσα διπλωματική εργασία, επιχειρείται η παρουσίαση ενός λογισμικού για την διαχείριση και διοίκηση καταστημάτων εστίασης. Σκοπός του λογισμικού είναι η αυτόματη παραγγελία άμεσα από τον πελάτη στην κουζίνα του ... -
Κλαδική ανάλυση επιχειρήσεων γρήγορης εστίασης : μελέτη σκοπιμότητας επιχείρησης γρήγορης εστίασης
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2015) -
Μάρκετινγκ και ποιότητα υπηρεσιών σε υπηρεσία ταχείας εστίασης
(2014-05-05)Η ποιότητα αναγνωρίζεται σήμερα από τις επιχειρήσεις ως ο θεμέλιος λίθος για την ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού. Τα θέματα που σχετίζονται με την επίτευξη και τη βελτίωση της ποιότητας, καθώς και με την ικανοποίηση ... -
Μελετώντας το κενό μεταξύ των προδιαγραφών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο της εστίασης
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2016)Ο κλάδος της εστίασης είναι ένας ανταγωνιστικός κλάδος και για να επιβιώσει μια επιχείρηση χρειάζεται καλό σχεδιασμό και συνεχόμενο έλεγχο. Οι υπηρεσίες στον συγκεκριμένο κλάδο έχουν πρωτεύουσα σημασία. Για να έχει ένα ... -
Οι επιλογές των καταναλωτών σε ένα κατάστημα Goody's
(2013-02-11)Τα εστιατόρια της Goody's λόγω του ότι ανήκουν στο κλάδο της ταχείας εστίασης, απευθύνονται σε άτομα που περνούν πολύ χρόνο έξω από το σπίτι τους. Οι υψηλές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής αναγκάζουν τους ανθρώπους να ... -
Πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης καταστημάτων εστίασης
(2015-01-23)Στο πλαίσιο της παρούσας μεταπτυχιακής εργασίας έγινε έρευνα στον τομέα της εστίασης, ώστε να διαπιστωθούν οι ελλείψεις που παρουσιάζονται σε θέματα απομακρυσμένης ενημέρωσης και διαχείρισης των καταστημάτων εστίασης από ... -
Ποιότητα υπηρεσιών στον επισιτιστικό κλάδο: μελέτη περίπτωσης των καφέ στο Ηράκλειο Κρήτης
(2013-04-08)Η βιομηχανία της φιλοξενίας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς παράγοντες τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο επισιτιστικός κλάδος, ως αναπόσπαστο κομμάτι του τουρισμού, αποτελεί βασική πηγή ... -
Το στρατηγικό management στον κλάδο γρήγορης εστίασης. Μελέτη περίπτωσης της εταιρείας Γρηγόρης Μικρογεύματα Α.Β.Ε.Ε.
(2011-12-05)Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται θεμελιώδη στρατηγικά γνωρίσματα τόσο του κλάδου αλυσίδων εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης όσο και της εταιρείας με το διακριτικό τίτλο «Γρηγόρης Μικρογεύματα», η οποία πρωταγωνιστεί ... -
Χρηματοοικονομική ανάλυση των εισηγμένων στο Χ.Α.Α. επιχειρήσεων του υποκλάδου των εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης
(2007-06-19)Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως σκοπό τη χρηματοοικονομική ανάλυση των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον υποκλάδο των αλυσίδων εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης. ...