Πλοήγηση ανά Θέμα / Λέξη-Κλειδί "Διατροφή -- Ποιότητα"
Αποτελέσματα 2-3 από 3
-
Σχεδιασμός και ανάπτυξη ετερογενούς κατανεμημένου συστήματος, προσανατολισμένου σε υπηρεσίες (SOA), για την ολοκλήρωση επιχειρησιακών διαδικασιών στο πλαίσιο επιθεωρήσεων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
(2011-06-21)Η παρούσα διπλωματική εργασία περιγράφει τη σχεδίαση και την ανάπτυξη ενός πληροφοριακού συστήματος, προσανατολισμένου σε υπηρεσίες, που ολοκληρώνει τις επιχειρησιακές διαδικασίες στο πλαίσιο υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. ... -
Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων: σύστημα διαχείρισης HACCP / ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης
(Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2003)Σκοπός της εργασίας είναι η περιγραφή του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσεται το Σύστημα HACCP - Hazard Analysis Critical Control Points σε χώρους μαζικής εστίασης και πώς αυτό σχετίζεται με τις συνιστώσες της ποιότητας της ...